Aquest dimarts 4 de febrer a les 19:00 H, quan Barcelona estarà en l’epicentre de la BCNegra, presentarem a Barcelona el programa del nostre festival Gastro-Literari. Aquest any sortirem dels canals habituals de la literatura i portarem Morella Negra al Taller de Joiera Gemma López. Un taller de joieria que porta en mans de la família de Gemma fa 75 anys. El va obrir el seu avi Joan López López l’any 1945, va continuar la tradició el seu pare Joan López Ferrer que es va incorporar al taller als anys 60. Des dels anys 90 formen part de l’empresa els nets Gemma i Joan López Yuste. En les mans de Gemma López s’ha convertit en una de les principals marques de les Joies d’Autor. En 2015 var rebre el Premi a Millor Marca Artesana 2015.

Des de la seua remodelació, en l’última dècada, el seu Show Room s’ha convertit en un lloc per acollir actes de presentacions culturals i de degustacions. Els López, habituals de Morella Negra des del principi, han incorporat les presentacions de Novel·les negres als seus actes culturals, per allí han passat importants escriptors d’aquest gènere entre d’altes Graziella Moreno, Pere Cervantes, Daniel Vázquez Selles y recentment Andreu Martín han portat les seues novel·les al taller de Gemma López. Darrerament van sent coneguts com «Els Joiers que Presenten Novel·les»

Inclús, d’aquestes parets, hi ha rumors que diuen, que ha sortit un manuscrit que parla d’un assassinat a Morella i que l’inspector Pallarés, sense oblidar la seua pipa, es trasllada de Barcelona a Morella per resoldre aquest misteriós crim.

Este dimarts 4 de febrer de 2020 a les 19:00H Morella Negra Com la Trufa s’afegirà a les presentacións al Taller de Joies Gemma López, compartirant la presentació amb nosaltres el periodista Carlos Quílez i l’escriptor finaliste de la IV Edició Premi Tuber Melanosporum Eduard Palomares. En la presentació també hi haura degustació de Trufa Negra de Morella-Els Ports i vi negre de la IGP Vins de Castelló de la Bodega Mas de Rander per a que la presentació del nostre cap de setmana Gastro-Literari sigua completa.

Taller Joies Gemma López
C/ Comtal, 3 Entr. 2A
-Cantonada Portal de l’Angel-
08002-BARCELONA

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s