Morella Negra Com la Trufa presentarà el seu programa el pròxim dimecres 13 de febrer en la llibreria SomNegra de Barcelona. El festival gastro-literari que tindrà lloc a Morella del 22 al 24 de febrer. Durant aquest cap de setmana ens endinsarem en la part més negra de l’ànima humana a través dels millors escriptors noir espanyols gaudint del sabor de la millor gastronomia amb l’esperit negre que li aporta la trufa negra, l’excel·lent Tuber Melanosporum de la comarca dels Ports.

A partir de les 18:45 explicarem l’ampli programa del cap de setmana negre i els llibres finalistes del premi “Tuber Melanosporum” a la millor novel·la negra d’un escriptor novell. Comptarem la col·laboració de Carlos Quilez Lazaroi la presència d’escriptors i col·laboradors del nostre festival. A més del festival també parlarem de les Jornades Gastronòmiques de la Trufa de Morella – Els Ports de les que està tenint lloc la XVI edició entre el 25 de gener i el 10 de març. Dins d’aquestes jornades es troba englobat Morella Negra Com la Trufa.
Per acabar la presentació farem un tastet de Trufa negra i Vi negre de Castelló “Clotàs” de la Bodega flors .

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s