Lamentablement aquests últims dies dos dels moderadors que ens tenien que acompanyar en el nostre cap de setmana no podran estar amb nosaltres. Paco Camarasa i José Martí Gómez, a pesar de la seua il·lusió per vindre, no podran desplaçar-se a Morella aquest cap de setmana per moderar i enriquir les taules de debat en les que participaven, «Negres i Criminals» i «Investigadors que tornen».

A Paco Camarasa les forces del seu cos no acompanyen a la vitalitat del seu esperit i el tenen «retingut» a la seua Barcelona quan la seua ment arriba a tots els llocs d’este món «negre i criminal» que ell ens ha donat a conéixer. A José Martí Gómez unes petites molèsties que ens confessava a la presentació de Morella negra a Somnegra no li permetien moderar una taula i seguir còmodament la conversa en els autors.

En Paco Camarasa Librero ja hem quedat que quan retrobe les forces que el seu esperit demana vindrà a Morella per fer un «Cita a Morella» en el que segur ens conte coses dels autors que tots adorem i que sols ell coneix. En José Martí Gómez no tardarem en tindre’l per Morella en algun acte o disfrutant del Sexenni amb Elena.

Una vegada comentat el que no tindrem … tindrem que parlar del que si tenim, que és molt i bo. Per moderar la taula «Negres i Criminals» amb Rosa Ribas i Víctor del Árbol tindrem amb nosaltres a Mariola Nos, una llibretera que és molt més. El seu Espai Mariola Nos a Vinaròs és una llibreria que es converteix cada dia en un centre de dinamització i difusió cultural. Per la taula «Investigadors que tornen» moderant a Carlos Zanón i Victòria González Torralba estarà l’amic Santiago Álvarez, escriptor i que entre les seues «Multi-Tasking», que en són moltes, està la de ser una de les tres potes que formen el Comissariat negre de VLC NEGRA.

La resta de les taules estan confirmades, tant els escriptors com els moderadors… i aconsellem no perdre-se-les. Obrirem les taules del cap de setmana amb «La Màfia Russa» moderada per Alex Milián amb Carlos Quílez, Rafa Melero i Pere Cervantes. El diumenge de matí obrirem la jornada en la taula «Lletres Negres Valencianes» moderada per Eric Gras amb els escriptors Ferran Torrent i Martí Domínguez.

El fin de setmana gastro-literari començarà el divendres a les 20:30 a la llotja de l’Ajuntament de Morella, ahí Víctor del Árbol compartirà el micro amb l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés Puig i el comissari del festival Jorge Garcia Marti

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s