Ja tenim finalistes per al premi literari «Tuber Melanosporum» que s’atorgarà per primera vegada el cap de setmana Gastro-Literari Morella Negra Com la Trufa que tindrà lloc els dies 17,18 i 19 de Febrer de 2017.
Amb el #TuberMelanosporum volem premiar als escriptors que estan començant a publicar i trien el Gènere Negre. Tal com vam explicar en la presentació de la 2ª edició de Morella Negra Com la Trufa el premi serà per a la millor novel·la negra d’un escriptor novell publicada per una editorial durant l’any 2016.

Els finalistes per a aquesta primera edició del premi «Tuber Melanosporum» són les següents novel·les:

– «A la seva pell» de Raquel Gámez Serrano editat per Llibres del Delicte

-«Aguacero» de Luis Roso editat per Ediciones B

-«El asesino de reinas» de Javier Sagastiberri editat per Erein

-«El caso de los amores proscritos» de Marta Extramiana editat per Las Modernas

-«Quaderns» de Ramona Solé editat per Llibres del Delicte

Ja des de fa unes setmanes tenim el jurat amb les mans en els llibres devorant i degustant aquestes cinc novel·les negres. El jurat està presidit pel crític Xavier Borrell Campos i per sis membres del grup literari «La canyeta literària» nascut en la primera edició de Morella Negra Com la Trufa.

La novel·la guanyadora del premi «Tuber Melanosporum» i el lliurament del premi tindrà lloc el dissabte 18 de febrer de 2017 dins dels actes de #Morella Negra

——————————————————–

Ya tenemos finalistas para el premio literario “Tuber Melanosporum” que se otorgará por primera vez el fin de semana Gastro-Literario Morella Negra Como la Trufa que tendrá lugar los días 17,18 y 19 de Febrero de 2017.

Con el “Tuber Melanosporum” queremos premiar a los escritores que están empezando a publicar y eligen el Genero Negro. Tal como explicamos en la presentación de la 2ª edición de Morella Negra Como la Trufa el premio será para la mejor novela negra de un escritor novel publicada por una editorial durante el año 2016.

Los finalistas para esta primera edición del premio “Tuber Melanosporum” son las siguientes novelas:

– “A la seva pell” de Raquel de Rodrigo Serrano editado por “Llibres del delicte”
– “Aguacero” de Luís Roso editado por “Ediciones B”
– “El asesino de reinas” de Javier Sagastiberri editado por “Erein”
– “El caso de los amores proscritos” de Marta Extramiana editado por “Las Modernas”
– “Quaderns” de Ramona Solé editado por “Llibres del Delicte”

Ya desde hace unas semanas tenemos el jurado con las manos en los libros devorando y degustando estas cinco novelas negras. El jurado está presidido por el critico Xavier Borell y por seis miembros del grupo literario “La canyeta literaria” nacido en la primera edición de Morella negra Como la Trufa.

La novela ganadora del premio “Tuber Melanosporum” y la entrega del premio tendrá lugar el sábado 18 de febrero de 2017 dentro de los actos de Morella Negra

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s