mnct20160921_xavi borrell

El cap de setmana del 17-18-19 de febrer es realitzarà a #Morella la 2ª Edició de Cap de Setmana Negre Gastro-Literari Morella Negra Com la Trufa i és entregarà el premi literari «Tuber Melanosporum» que s’atorgarà per primera vegada en aquesta edició.

El dissabte 17 de setembre en la sala del Justícia de l’ Ajuntament de Morella, a més de presentar el llibre de Xavi Borrell «El Baile de los Negros», es va presentar també la 2ª Edició del cap de setmana negre Gastro-Literari dedicat a la Novel·la Negra i la Trufa Negra.

L’estructura del cap de setmana serà la mateixa de la primera edició però augmentarà el nombre de taules i s’afegirà un recital de Poesia Negra Canalla. Igual que en la primera edició, cada dia en finalitzar les taules hi haurà degustació de Tòfona i pinxos negres en l’espai de degustació Gastro-Literària Sergio Beser on els autors signaran llibres i conversaran amb els lectors.

El divendres a la vesprada es inaugurarà la 2 edició en la Llotja de l’Ajuntament amb la presència d’una personalitat rellevant del món de la Literatura Negra i la primera degustació de tòfona, a la nit serà el moment de la Poesia Negra Canalla de Carlos Salem.

El dissabte al matí tindrà lloc en trobada de l’autor negre amb els alumnes de l’IES els Ports.

El dissabte a la vesprada tindrem 2 taules de conversa, en la primera el tema no seran els llibres sinó les Sèries Negres. Les sèries són actualment el fenomen televisiu més important i algunes de les més rellevants les podem considerar «Negres» produint-se un important Feed-Back entre les sèries i les novel·les Negres. Parlarem de sèries com True Detective, Fargo, Narcos, The Bridge… Així com de les que podrem veure pròximament. Aquesta taula estarà moderada per Laura Gonzàlez, ànima del programa de Radio 3 » Todos Somos Sospechosos » i intervindran Carlos Digón, especialista de Sèries en el programa de Laura, i Nacho Cabana escriptor guanyador del L’H confidencial 2014 i guionista de sèries.

En finalitzar aquesta taula tindrà lloc la segona taula de la vesprada, una taula potent, amb autors i personalitats importants del món de la novel·la negra que anunciarem pròximament. Després conversarem i degustarem tòfona en l’espai Sergio Beser.

El diumenge tindràn lloc 2 taules. La primera en la que es parlarà de la «Novel·la Negra Gamberra» moderada per Laura González i en la que intervindran Carlos Salem Sola i un altre autor de novel·les negres en les quals les intrigues que ens plantegen més que fer-nos patir ens fer riure i en molts de moments les situacions son esperpèntiques.

Per a tancar les taules del cap de setmana negre realitzarem la taula moderada per Xavier Borrell Campos en la qual 4 autors ens parlaran de les seues novel·les en les quals els protagonistes no són els membres de les forces de l’ordre, ni Policies ni la Guàrdia Civil ni els Mossos d’Esquadra, Ertzaintxas o Policia Foral. En aquesta taula estan confirmats Empar Fernández i Marcelo Luján amb les seues interessants novel·les «Maldita Verdad» i «Subsuelo». Aquesta taula també permetrà comentar els diferents estils dins de la Novel·la Negra ja que les novel·les que ens presentaren els autors són molt diferents entre si.

Durant el cap de setmana s’atorgarà el Premi de Novel·la Negra «Tuber Melanosporum» al millor autor novell del gènere negre que hi ha publicat la seua primera novel·la en 2016. El president del jurat serà Xavi Borrel i el jurat estarà compost en la seua major part pel grup de lectura «La Canyeta Literària»

Programa Provisional

Divendres 17 febrer:
20:00 Inauguració del Cap de Setmana Negre i degustació de tòfona negra en l’Espai Gastro-Literari Sergio Beser.

23:30 Recital Poesia Negra Canalla a càrrec de Carlos Salem

Dissabte 18 febrer:

12:00 Trobada autor negre i alumnes batxillerat *Ies Els Ports

18:30: Taula «Serie Negra»

19:45: Taula autors i personalitats rellevants del món literatura negra

21:00: Signatura de llibres i degustació de pinxos negres en l’espai Gastro-Literari Sergio Beser.

Domingo 19 febrer:

11:30: Taula «Novel·la Negra Gamberra»

12:45 Taula «La Policia no és protagonista»

14:00: Signatura de llibres i degustació de pinxos negres en l’espai Gastro-Literari Sergio Beser.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s