Ens deixa José Martí Gómez, periodista Morellà que es va retrobar amb el seu poble en les últimes dècades de la seua vida. «Josep» després d’anys d’absència de Morella, en els últims 15 anys va participar activament en la vida social i cultural de la nostra ciutat.

Per a Morella Negra «Josep» ens va donar l’última i decisiva empenta per posar en marxa el nostre projecte. Gràcies a la seua implicació en la «Morella Connexion», que fan possible molts dels actes culturals a Morella, va comprometre la seua participació i que vindria acompanyat de l’ex-fiscal José María Mena, cosa que va donar a la primera edició una entitat que no havíem somiat. Va participar una segona vegada en el 2019, encara que ens haguera agradat que en foren més, a la taula «la realitat s’imposa» amb periodistes alumnes seus, Carlos Quílez i Fátima Llambrich, i tot un personatge, Francisco Marco, ex-director de l’agència de detectius Método 3. Quan vam acabar aquesta edició, entre pinxo de trufa i got de vi negre, em va apartar a una vora per poder sentir-nos bé i em va dir «Gràcies per invitar-me, he disfrutat molt», res ens podia fer més contents que aquestes paraules. El millor que ens va regalar va ser la seua amistat tranquil·la i enriquidora que ens va fer compartir amb la seua família el Sant Jordi a Barcelona i unes últimes hores d’un «Anunci» que mai oblidarem.

Amb ell se’ns va una part més d’una generació que ha marcat la nostra vida, Vázquez Montalbán, Sergio Beser i Paco Camarasa, tots ells units per l’amistat i que moltes vegades compartien taula i reflexions. Can Boadas, Casa Leopoldo o Can Maño hauran d’obrir una subseu allí a on estiguen.

El cor se’ns fa petit i plora la mort de «Josep».

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s