El diumenge 19 a les 19:00 per a tancar el cap de setmana de Morella Negra com la trufa, es projectarà la pel·lícula «La chica del tren» amb guió de Erin Cressida Wilson i dirigida per Tate Taylor, basada en la novel·la de Paula Hawkins del mateix nom.

Paula Hawkins és un escriptora britànica. En 2009 va començar a escriure novel·les romàntiques sense aconseguir la fama. En 2015 va canviar la temàtica i va escriure «La chica del tren» que es va convertir en un Best Seller. És una novel·la d’intriga i misteri, Rachel és una dona recentment divorciada, amb certs problemes amb la beguda. Sempre agafa el tren de les 8.04 h. Li encanta observar les cases, el paisatge, la gent… el tren sempre para en el mateix semàfor, on observa una parella, la seua vida és perfecta, no com la seua. Però un dia veu alguna cosa….I si no són tan feliços com sembla? Ella es veu involucrada en el misteri que ella mateixa revela.

——————————————————
El domingo 19 a las 19:00 para cerrar el fin de semana de Morella Negra como la trufa, se proyectará la película «La chica del tren» con guión de Erin Cressida Wilson y dirigida porTate Taylor, basada en la novela de Paula Hawkins del mismo nombre.

Paula Hawkins es un escritora británica. En 2009 comenzó a escribir novelas románticas sin alcanzar la fama. En 2015 cambió la temática y escribió «La chica del tren» que se convirtió en un Best Seller. Es una novela de intriga y misterio, Rachel es una mujer recién divorciada, con ciertos problemas con la bebida. Siempre coge el tren de las 8.04 h. Le encanta observar las casas, el paisaje, la gente… el tren siempre para en el mismo semáforo, donde observa una pareja, su vida es perfecta, no como la suya. Pero un día ve algo….¿Y si no son tan felices como parece? Ella se ve involucrada en el misterio que ella misma revela.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s