El pròxim cap de setmana, el 3,4 i 5 de maig tindrà lloc el 3r Festival Literari de Morella, una cita ineludible en el calendari cultural de Morella i la comarca Dels Ports.

Un festival de base literària que fomenta el debat i sobretot passar-s’ho bé. En els festivals anteriors la temàtica del festival va ser «les narratives» i la pregunta «anem avant o arrere?», aquest any la directora del festival ens planteja la qüestió «algoritmes o humans?«. Un interessant programa del que val la pena disfrutar.

Us deixem el vídeo del festival i les paraules d’Elena Moya, directora del festival, convidant a tot el món al Festival Literari de Morella.

Elena Moya: «Convidar-vos al III Festival Literari de Morella, que se celebrarà els propers 3-5 de maig. El Festival va néixer el 2022 amb l’objectiu de celebrar la cultura i la literatura com a punts d´unió en un món cada cop més radicalitzat. No tenim afany de lucre, només busquem un cap de setmana divertit i enriquidor, per tots, que celebri la diversitat i les nostres comunitats. Vivim el Festival al carrer, al teatre, fem lectures de poesia, un concurs cultural per equips, sessions de ioga, rutes literàries, gastronòmiques i astronòmiques pel poble, i acollim grans noms com Manuel Jabois, Ramon Besa, Ximo Puig, Marina Rossell, Vincent Torrent i molts més. Totes les activitats del Festival són gratuïtes. Enguany, al nostre teatre, també tenim dos activitats pels xiquets i, pels futboleros, gravarem el Sanedrín Ilustrado de la Cadena SER, amb Ramon Besa i Manuel Jabois, el divendres 3 de maig a les 6.30 – amb les portes obertes per qui vulgui venir.»

Deja un comentario