El primer que volem fer en aquest Sant Jordi, estrany i confinat, és mostrar la nostra tristesa per la pèrdua d’ Isidro Garrido.
Ell forma part de la nostra història, quan vam pensar de muntar un festival de novel·la negra no vam tindre dubtes que ell hauria de participar i aquí ens va portar el seu «Crimenes del Matarraña» a la primera edició de Morella Negra Com la Trufa.
Des que ens vam conéixer a la porta de «Negra y Criminal», ben servits de musclos i vi, hem compartit moltes coses, taula, lectures i anècdotes però sobretot les risses que sempre ens arrancaves amb la teua poderosa vitalitat. També queda als teus escrits un regal que ens vas fer, al disfressar-nos de «Puta Colombiana» a un dels teus llibres, però això si, «que ho feia molt bé».
No li perdonarem a «Este mal bicho» que se t’hagué emportat, en la nostra memòria està ben gravat el teu record, a la biblioteca els teus llibres, i cada any els primers «Rovellons de Perelones» que ens mengem els compartirem amb Tu.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s