marti dominguez

Martí Domínguez prendrà part el diumenge a les 11:30 en la Mesa  «Lletres Negres Valencianes»  amb  l’escriptor Ferran Torrent,  mesa moderada pel periodista Eric Gras dintre de les jornades de MORELLA NEGRA COM LA TRUFA en la seua tercera edició.

És doctor en Biologia, professor de Periodisme de la Universitat de València i director de la revista científica Mètode. Ha sigut guardonat amb el  Premi Josep Plà,  Premi Andròmina, Premi Crexells, Premi Prudenci Bertrana i  Premi Nacional de Periodisme. Autor de Les confidències del comte de Buffon, El secret de Goethe, El retorn de Voltaire, El fracassat, i La sega , que va presentar a Morella. Pertany a l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana i és membre de l’Institut d’Estudis Catalans.

La seva última novel·la L´assassi que estimava els llibres és una crítica social de la burgesia, dels ambients intel·lectuals. Novel·la costumista, de relacions familiars amb molts personatges creuats amb la visió de l’autor on la naturalesa sempre està molt present.

Segur que en la mesa gaudirem del seus coneixements i experiències sobre la literatura i la societat valencianes.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s