ferran_torrent

 

L’escriptor, participarà el proper diumenge, 25 de febrer, a les 11:30 en la Mesa  «Lletres Negres Valencianes», amb el novel·lista Martí Domínguez moderada pel periodista Eric Gras.

Ferran Torrent, visitant assidu de Morella on ha presentat alguns del seus llibres com al juliol passat Individus com nosaltres,  torna a visitar-nos amb motiu de la celebració de III MORELLA NEGRA COM LA TRUFA.

Des del seu primer èxit amb «No emprenyeu el comissari» , ha publicat nombroses novel·les i ha ens ha deixat empremta de personatges com ara Barrera,  Butxana, Tordera, etc. Les seues últimes produccions estan dedicades a les trames de corrupció i interessos d’empresaris, polítics i periodistes de València, on no se’ns fa gens difícil pensar en noms de la societat valenciana actual.

Finalista del premi Planeta ha rebut premis, com el Sant Jordi, El Temps, Joan Crexells de Narrativa, Premi Nacional de la Crítica , Crítica Serra d’Or  i Crítica de l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana.

Bon coneixedor del que es cou a València i del gènere negre, segur que gaudirem de les seues aportacions.

 

El escritor, participará el próximo domingo, 25 de febrero, a las 11:30 en Mesa «Letres Negres Valencianas», con el novelista Martí Domínguez moderada por el periodista Eric Gras.

Ferran Torrent, visitante asiduo de Morella dónde ha presentado algunos de sus libros como en julio pasado «Individus com nosaltres», vuelve a visitarnos con motivo de la celebración de III MORELLA NEGRA COMO LA TRUFA.

Desde su primer éxito con «Individus com nosaltres» , ha publicado numerosas novelas y ha nos ha dejado huella con personajes como por ejemplo Barrera, Butxana, Tordera, etc. Sus últimas producciones están dedicadas a las tramas de corrupción e intereses de empresarios, políticos y periodistas de Valencia, donde no se nos hace nada difícil pensar en nombres de la sociedad valenciana actual.

Finalista del premio Planeta ha recibido premios, como el Sant Jordi, El Temps, Joan Crexells de Narrativa, Premio Nacional de la Crítica , Crítica Sierra de Oro y Crítica del Instituto Interuniversitario de Filología Valenciana.

Buen conocedor de lo que se cuece en Valencia y del género negro, seguro que disfrutaremos con sus aportaciones.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s