mnct20170212_programa morella negra 2017

Programació del Cap de setmana Gastro-Literari centrat en la Novel·la Negra i la #Trufa Negra de #Morella. Dins del Cap de Setmana Negre tindran lloc taules de diàleg entre escriptors del gènere, un recital de poesia canalla i una taula sobre sèries negres de televisió. En acabar les taules hi haurà degustació de pinxos negres de trufa i vi negre dels Cellers de la IGP Vins de Castelló en l’Espai de Degustació Gastro-Literària Sergio Beser. Aquest cap de setmana forma part de les XIV Jornades Gastronòmiques de la Trufa de Morella – Els Ports és autèntic

Programació “Morella, Negra Com la Trufa”

Divendres 17 de febrer
20:15.- Inauguració del cap de setmana negre a la Llotja de l’ Ajuntament de Morella amb degustació de “plats negres” confeccionats amb trufa i la lectura del manifest dels festivals de novel·la negra amb referència al 40 aniversari de la publicació de la primera novel·la de la sèrie del inspector Carvalho de Manuel Vázquez Montalbán “La soledad del manager” i el 30 aniversari de la primera edició de la Semana Negra de Gijón.

23:30.- Al Pub Dada, recital de Poesia Canalla a càrrec de Carlos Salem.

Dissabte 18 de febrer
12:00.- Sala del Justícia, encontre de la escriptora Alicia Giménez-Bartlett amb els alumnes de batxillerat de l’I.E.S. Els Ports on conversaran sobre el llibre “Ritos de Muerte” primer de la sèrie de Petra Delicado.

18:30.- Sala del Justícia. Taula de diàleg “Series Negres” moderada por Laura Gonzàlez, del programa de Radio 3 Todos Somos Sospechosos, amb la presència de Carlos Digón, especialista en sèries de televisió, i Nacho Cabana, guionista i escriptor premi “L’H Confidencial 2014” amb la novel·la “La chica que llevaba una pistola en el tanga”.

19:45.- Sala del Justícia. Lectura del veredicte i entrega del premi “Tuber Melanosporum” que a la millor novel·la negra d’un escriptor novell publicada durant el 2016.
20:00.- Sala del Justícia. Laura González i Xavi Borrell parlaran amb Alicia Giménez-Bartlett «Premio Planeta 2015” amb “Hombres desnudos”, autora de la saga de llibres de la inspectora “Petra Delicado” i premi “Pepe Carvalho” 2015 atorgat per la BCNegra.

Al finalitzar aquesta taula hi haurà firma de llibres i degustació a l’Espai Gastro-Literari Sergio Beser.

Diumenge 19 de febrer

11:30: Sala del Justícia: Taula de diàleg “Novel·la Negra Gamberra” moderada per Laura González i la participació del escriptor y poeta canalla Carlos Salem, autor de “Cuando mi sombra te alcance”, i del escriptor Rafa Calatayud Cano, autor de “La vida te matará”

12:30: Sala del Justícia: Taula de diàleg “La Policía no es Protagonista” Moderada per Xavier Borrell Campos. Intervindran els escriptors Empar Fernández, autora de “Maldita Verdad”, Marcelo Luján, autor de “Subsuelo”, y Míchel Suñén Montorio, autor de “Psicario”.

Al finalitzar aquesta taula hi haurà firma de llibres i degustació a l’Espai Gastro-Literari Sergio Beser.

19:00 Teatre Municipal, Cine negre “La Chica del Tren”

La Llotja de l’Ajuntament de Morella se convertirà durant els dies de “Morella, Negra Com la Trufa” en l’Espai de Degustació Gastro-Literari Sergio Beser on els escriptors firmaran llibres i conversaran amb els lectors. Els pinxos de trufa de les degustacions estaran confeccionats per els restaurants Hotel Cardenal Ram Morella, La Fonda Moreno, Palau Dels Osset, HOTEL MAS De FERRE, Marques de Cruïlles i La Fonda. El vi que se servirà a les degustacions serà dels Cellers de la IGP Castelló

——————————–

Programación del Fin de Semana Gastro-Literario centrado en la Novela Negra y la Trufa Negra de Morella. Dentro del Fin de Semana Negra tendrán lugar mesas de diálogo entre escritores del género, un recital de poesía canalla y una mesa sobre series negras de televisión. Al terminar las mesas habrá degustación de pinchos negros de trufa y Vino Negro de las Bodegas de la IGO Vinos de Castellón en el Espacio de Degustación Gastro-Literaria Sergio Beser. Este fin de semana forma parte de las XIV Jornadas Gastronómicas de la Trufa de Morella-Els Ports

Programación “Morella, Negra Como la Trufa”

Viernes 17 de febrero

20:15.- Inauguración fin de semana negro en la Lonja del Ayuntamiento con degustación de “platos negros” confeccionados con trufa y la lectura del manifiesto de los festivales de novela negra con referencia al 40 aniversario de la publicación de la primera novela de la serie del inspector Carvalho de Manuel Vázquez Montalbán “La soledad del manager” y el 30 aniversario de la primera edición de la Semana Negra de Gijón.

23:30.- En el Pub Dada (Morella Eventos) recital de Poesía Canalla a cargo de Carlos Salem Sola

Sábado 18 de febrero
12:00.- Sala del Justicia, encuentro de la escritora Alicia Giménez-Bartlett con los alumnos de bachillerato del I.E.S, els Ports en el que conversarán sobre el libro “Ritos de Muerte” primero de la serie de Petra Delicado

18:30.- Sala del Justicia. Mesa de diálogo “Series Negras” moderada por Laura Gonzàlez del programa de Radio 3 Todos Somos Sospechosos con la presencia de Carlos Digón, especialista en series de televisión y Nacho Cabana, escritor. guionista y escritor, premio “L’H Confidencial 2014” con la novela “La chica que llevaba una pistola en el tanga”

19:45.- Sala del Justicia. Lectura del veredicto y entrega del premio “Tuber Melanosporum” que premiará la mejor novela negra de un escritor novel publicada en 2016

20:00.- Sala del Justicia. Laura Gonzalez y Xavi Borrell charlarán con Alícia Giménez Bartlett «Premio Planeta 2015” con “Hombres desnudos”, autora de la saga de libros de la inspectora “Petra Delicado” y premio “Pepe Carvalho” 2015 otrogado por la BCNegra.

Al finalizar esta mesa en el Espacio Gastro-Literario Sergio Beser firma de libros y degustación.

Domingo 19 de febrero

11:30: Sala del Justicia: Mesa de diálogo “Novela Negra Gamberra” moderada por Laura González y la participación del escritor y poeta canalla Carlos Salem autor de “Cuando mi sombra te alcance” y del escritor Rafa Calatayud Cano autor de “La vida te matará”

12:30: Sala del Justicia: Mesa de diálogo “La Policia no es Protagonista” Moderada por Xavier Borrell Campos en la que intervendrán los escritores, Empar Fernández autora de “Maldita Verdad”, Marcelo Luján autor de “Subsuelo” y Míchel Suñén Montorio autor de “Psicario”.

Al finalizar esta mesa en el Espacio Gastro-Literario Sergio Beser firma de libros y degustación.

19:00 Teatro Municipal, Cine negro “La Chica del Tren”

La Lonja del Ayuntamiento de Morella se convertirá durante los días de Morella Negra Como la Trufa en el Espacio de Degustación Gastro-Literario Sergio Beser donde los escritores firmaran libros y conversarán con los lectores. Los pinchos de trufa de las degustaciones estarán confeccionados por los restaurantes Hotel Cardenal Ram Morella, La Fonda Moreno, Palau Dels Osset, HOTEL MAS De FERRE, Marques de Cruilles y La Fonda. El vino que se servirá en las degustaciones será de Bodegas de la IGP Vinos de Castellón

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s